Между 6 и 8 седмици няма да може да играе

...
Между 6 и 8 седмици няма да може да играе
Коментари Харесай

Костадин Велков пропуска началото на сезона в Германия

Между 6 и 8 седмици няма да може да играе българският бранител на немския Кемницер Костадин Велков. Футболистът претърпя интервенция в Хале. Причината - скъсване на вътрешната страна на менискуса на десния крайник.

Миналата седмица по време на контрола на Кемницер Велков усети болежка и бе заменен наложително. 30-годишният защитник е титуляр в състава на завърналия се в III лига отбор и травмата му отваря проблем за треньора Давид Бергнер, който употребява мощни думи по тематиката.

" Плащаме висока цена с отсъствието на Коко - освен от спортна, само че и от човешка позиция. Желанието му да се труди демонстрира тъкмо какво съставлява той. Именно това ще му помогне в сложната рехабилитационна фаза. Ще дадем на Коко цялото време, което му е нужно, както и поддръжката си, с цел да може скоро още веднъж да е подготвен за игра ", разгласи Бергнер пред клубния уебсайт, представен от " 24 часа ".

" Веднага след излизането от болница ще пускам рехабилитационна стратегия с нашите физиотерапевти. С тях ще работим за това колкото се може по-бързо да се завърна на терена ", пък бяха думите на Велков, който от новия сезон той ще е съотборник в Кемницер с национала Георги Сърмов.
 Кирил Десподов с първи гол за Каляри, вкара на дилетанти в образователна игра
Кирил Десподов с първи гол за Каляри

Националът вкара на аматьорски клуб в контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР