Меган, съпругата на британския принц Хари, разкри, че намира изпита

...
Меган, съпругата на британския принц Хари, разкри, че намира изпита
Коментари Харесай

Меган Маркъл с ново тежко признание за кралството

Меган, брачната половинка на английския принц Хари, разкри, че намира изпита за английско поданство за " доста сложен " и че даже Хари не знаел някои отговори, заяви ПА медия/ДПА.

Родената в Съединени американски щати актриса, която е херцогиня на Съсекс, приказва в най-новия епизод на подкаста си за подготовката за теста " Живот в Обединеното кралство ".

Меган сподели, че потърсила помощ от Хари, до момента в който се готвела за формалния тест, само че загатна, че и роденият във Англия херцог на Съсекс, който е пети в линията за заместничество на английския трон, също се затруднява от въпросите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Когато годежът на Меган и Хари бе разгласен през 2017 година, от Бъкингамския замък оповестиха, че някогашната звезда от сериала " Костюмари " ще стане английски жител.
Херцозите на Съсекс се отдръпнаха като високопоставени настоящи членове на кралското семейство през 2020 година и се реалокираха да живеят в Съединени американски щати и се появиха известия, че Меган се е отказала да кандидатства за английски паспорт.

В диалог с актрисата и режисьор Памела Адлон, която неотдавна стана английски жител, Меган сподели: " Този изпит е толкоз сложен. Учих за него и си припомням, че си споделях: О, благи Боже!. Питах брачна половинка си - знаеш ли това, знаеш ли това и хората споделят - о, нямам визия ".
Събеседничката ѝ се пошегува, че евентуално за Меган са били готови по-трудни въпроси.

Изпитът за английско поданство продължава 45 минути, формиран е от 24 въпроса за английските обичаи и традиции и таксата за полагането му е 50 английски лири. За сполучливо положен изпит е нужно да се отговори на 75 на 100 от въпросите - 18 от общо 24. При крах всеки може да се яви още веднъж, колкото пъти желае.

Съпругата на принц Хари беседва и със своята " скъпа другарка " Софи Грегоар Трюдо, брачна половинка на канадския министър председател Джъстин Трюдо. Меган приказва за това по какъв начин са прекарали време дружно през лятото с децата си, по какъв начин тя купила надуваема фигура с формата на комат пица и това се оказало " огромен шлагер ". Съпругата на принц Хари сподели, че тогава двете със Софи Трюдо не били майките и съпругите с перли и сдържани усмивки, а " друга версия на нас самите ", с разрошени къдрави коси, по бански костюми и необятни облекла.

Епизодът на подкаста бе отдаден на функциите, които дамите играят вкъщи и на търсенето на способи да се раздерат рестриктивните мерки, налагани от обществото върху дамите, изясни Меган Маркъл.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР