Меган Маркъл защити новия уебсайт Sussex.com на принц Хари, след

...
Меган Маркъл защити новия уебсайт Sussex.com на принц Хари, след
Коментари Харесай

Меган Маркъл наруши мълчанието си на уебсайта Sussex.com след реакция: „Аз съм фен“

Меган Маркъл отбрани новия уеб страница Sussex.com на принц Хари, откакто беше ударена с огромна реакция за потребление на техните кралски трофеи на уеб страницата.

В понеделник херцогът и херцогинята на Съсекс се разсъниха с бляскав нов онлайн домейн, който включва биографиите на всеки от тях, както и връзки към техните организации Archewell Foundation и Archewell Productions.

Но новото им ребрандиране наподобява провокира нерви измежду обществеността, която видя, че те употребяват своите кралски трофеи по свободна воля – макар че напуснаха кралския живот през 2020 година

Стипцата „ Suits “ към този момент отговори на реакцията, откакто потребителите подлагаха на критика избягалите кралски особи за това, че се ласкаят на уеб страницата.

„ Има причина да работя с Райън и надарения екип на Article в продължение на десетилетие: тяхното внимание към детайла, тяхната креативност и грижа и премислен метод към дизайна, както и към потребителското преживяване “, сподели Маркъл в обзор на уеб страницата на публикацията.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР