Меган Маркъл, съпругата на принц Хари, ще получи обезщетение от

...
Меган Маркъл, съпругата на принц Хари, ще получи обезщетение от
Коментари Харесай

Уникално обезщетение за Меган Маркъл след съдебна битка с та...

Меган Маркъл, брачната половинка на принц Хари, ще получи обезщетение от една английска лира от таблоида " Мейл он сънди ", съобщи Асошиейтед прес. Британски съд реши, че изданието е нарушило персоналното пространство на херцогинята на Съсекс.

Сумата беше разкрита от английския в. " Гардиън ", откакто преди 10 дни " Мейл он сънди " реши да се откаже от обжалване на правосъдното решение и разгласява известие, с което призна, че Маркъл е спечелила делото.

Обезщетението от една английска лира покрива единствено претенциите на херцогинята за нарушение на персоналния живот. Таблоидът ще заплати и друга сума, чийто размер не се прецизира, за нарушение на авторски права и адвокатски възнаграждения, заяви в. " Гардиън ", базирайки се на правосъдни документи. В публикуваното от " Мейл он сънди " известие на 26 декември се споделя, че " финансовите средства са контрактувани ", само че без повече детайлности.

Меган Маркъл заведе дело против издателя " Асошиейтед нюзпейпърс ", откакто " Мейл он сънди " отпечата фрагменти от писмо, написано от нея до татко й през август 2018 година, три месеца след сватбата й с принц Хари. Тя настояваше, че това е нарушение на неприкосновеността на персоналния живот и авторските й права.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР