Меган Маркъл призна защо не иска децата й да ходят

...
Меган Маркъл призна защо не иска децата й да ходят
Коментари Харесай

Меган Маркъл разкри защо не иска децата й да ходят на британско училище

Меган Маркъл призна за какво не желае децата й да вървят на английско учебно заведение. Херцогинята на Съсекс говори за това в ново изявление за The Cut.

Съпругата на принц Хари вижда бъдещето на децата си в Съединени американски щати. И съгласно нея, в случай че огромният наследник Арчи учи във Англия, Меган щеше да се тормози повече за него.

" Съжалявам, имам проблем с това. Това не ме прави захласната от персоналния живот. Това ме прави мощна и добра майка, която пази детето си ", призна херцогинята на Съсекс.



Майката на две деца счита, че децата й са по-популярни във Англия, в сравнение с в Щатите, което съставлява непосредствена опасност за тях.

Що се отнася до 3-годишния Арчи, той в този момент посещава детска градина в Америка и е подготвен да се потопи още повече в образованието си.

Самата Меган Маркъл по едно време посещава без значение учебно заведение за девойки Immaculate Heart High School в Лос Анджелис, което е католическа просветителна институция. След като приключва гимназия през 1999 година, херцогинята получава бакалавърска степен по спектакъл и интернационалните проучвания от Училището по връзка на Северозападния университет.

Нейният брачен партньор, принц Хари, е получил образованието си в Лондон в учебните заведения Wetherby и Ludgrove, а по-късно в Eton College. Синът на принцеса Даяна реши да не учи в университет, а да премине десетмесечно офицерско образование в Кралската военна академия Сандхърст.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР