Меган Маркъл призна пред британски съде, че е предоставила информация

...
Меган Маркъл призна пред британски съде, че е предоставила информация
Коментари Харесай

Меган излъгала съда, извинява се

Меган Маркъл призна пред английски съде, че е предоставила информация на създателите на неофициална биография за нея и брачна половинка ѝ принц Хари, обратно на това, което по-рано е показала в делото, заведено против английски таблоид, съобщи Франс прес.

През февруари някогашната американска актриса завоюва дело против таблоида " Мейл он сънди ". Херцогинята на Съсекс обвиняваше изданието, че е уязвило неприкосновеността на персоналния ѝ живот и авторските ѝ права, публикувайки фрагменти от нейно писмо до баща ѝ след сватбата ѝ с принц Хари през 2018 година В него Меган е призовала Томас Маркъл да спре да приказва и лъже в медиите за връзките им. Съдията по делото тогава се произнесе в нейна изгода без развой и постанови вестникът да отпечата опрощение на първа страница и да заплати правосъдните ѝ разноски. През тази седмица обаче " Мейл он сънди " стартира развой по обжалване на съдийското решение, заявявайки, че Уорби не е трябвало да третира писмото като " интимна връзка " сред Меган и татко ѝ. Адвокатът на изданието Андрю Калдекот съобщи, че " писмото е формирано поради опцията да стане публично притежание, защото Меган схваща, че господин Маркъл може да го разкрие пред медиите ".

Обвиненията на херцогинята на Съсекс наподобява са придобили по-малка тежест след вчерашните показанията на Джейсън Кнауф, някогашен секретар по връзките на двойката, който понастоящем живее в Калифорния. Той разкри, че е дал от името на двойката персонална информация на създателите на неофициалната биография " В търсене на свободата ". Според него планът за книгата е " обсъждан рутинно " и " непосредствено с херцогинята, персонално и по имейл ". В писмени показания, предоставени на съда, Меган признава, че е взела участие в написването на книгата - нещо, което тя и брачният партньор ѝ до момента постоянно са отричали. Херцогинята на Съсекс също по този начин се извинява, че е подвела съда, като не е показала това на първа инстанция. " Признавам, че господин Кнауф е дал информация на създателите, и че е направил това с мое познание ", изяснява Меган Маркъл. " Извинявам се на съда, че не си спомних за това по-рано ", показва Меган Маркъл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР