Меган Маркъл и принц Хари разкриха подробности за отглеждането на

...
Меган Маркъл и принц Хари разкриха подробности за отглеждането на
Коментари Харесай

Меган и Хари: Бяхме вкъщи за първите стъпки на Арчи - slava.bg

Меган Маркъл и принц Хари разкриха детайлности за развъждането на сина им Арчи. Включвайки се във видео диалог с нобеловата лауреатка Малала Юсафзаи, двамата показаха, че се радват от обстоятелството, че като родители не са изпуснали неговите първи стъпки.

„ И двамата бяхме у дома за първите стъпки на Арчи, първото му рухване. Бяхме там за всяко първо нещо “, разяснява по-малкият наследник на принц Чарлз, който дружно със брачната половинка си поддържа план на 23-годишната активистка, обвързван с образованието по време на пандемията.

„ Знаете ли, че привилегията да можем да вървим на учебно заведение е нещо, което постоянно се приема за даденост “, описа Меган, съгласно която с помощта на пандемията и това, че към този момент не са кралски особи, имат повече време за своя наследник и неговите потребности като дете.

„ Ако нямаше Коронавирус, щяхме да пътуваме и да работим на открито повече... И да пропуснем доста от тези моменти... Чувстваме се толкоз щастливи, че имахме опцията да го гледаме по какъв начин пораства. А когато пандемията завърши, ще имаме време да пътуваме и да работим повече “, прибавя тя.

Младите родители приказваха и за равния достъп до обучение на девойките, свързвайки го с Международния ден на момичето, който Организация на обединените нации отбелязва на 11 октомври. От 2015 година насам някогашната херцогиня постоянно дава изявленията и взе участие във конгреси, свързани с равенството на половете.

Съпругът на Меган Маркъл означи, че пандемията има своите преимущества, само че и е предизвикателство за психологичното здраве на хората, за което всеки би трябвало да се погрижи.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР