Меган Фокс разкри как често е била принуждавана да се

...
Меган Фокс разкри как често е била принуждавана да се
Коментари Харесай

Меган Фокс често била принуждавана да изглежда "по-малко секси"

Меган Фокс разкри по какъв начин постоянно е била принуждавана да се облича по метод, който да е " по-малко секси ", с цел да бъде призната по-сериозно в сектора.

По време на скорошно изявление за Меган разкрива за си с " психическите демони " през ранните стадии на актьорската си кариера и по какъв начин е почнала да ненавижда известността.

Меган споделя и за контролиращия темперамент на промишлеността, разкривайки, че в ранната фаза на нейната кариера " всички желаят да наподобява по избран метод ".

" Всички желаеха да наподобявам като кино звезда, с цел да мога да получа тази роля ", споделя тя, до момента в който преглежда фотография, направена малко преди да влезе в актьорския състав на кино лентата " Страстите на Дженифър ".

" Имах същински проблем с престижите, когато бях млада ", изяснява тя. " Негодувах против хората, които се пробват да ми кажат по какъв начин да наподобявам, да работя или да приказвам. "

" Сега съм доста по-добре в това отношение ", признава тя. " Но в оня миг, в случай че се опитвахте да ми дадете избрана посока, аз бих тръгнал по противоположния път. "

По-нататък във видеото Меган приказва за упованията към дамите във киноиндустрия, описвайки избран напън от страна на стилистите към тях да се обличат по метод, който е " по-консервативен ".

Въпреки това Меган Фокс не крие своето удивление от актуалната си стилистка Мейв Рейли, която дефинира като " прогресивно мислеща " – за разлика от нейните някогашни стилисти, които са се пробвали да я " скрият ".

" Харесвам Мейв, тъй като тя не е такава ", споделя Меган. " Тя има в действителност положително око и ми харесва обстоятелството, че не се опасява. "

" Тя не се пробва да ме скрие. Хората се опитваха да ме скрият и да ме създадат по-малко секси, с цел да ме одобряват по-сериозно ", признава Фокс. " Изобщо не ми пука за това. Просто желая външният тип да е верният. "

Вижте какво още споделя Меган Фокс в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР