Медийната сватба на лятото отпада. Милиардерът и десен медиен магнат

...
Медийната сватба на лятото отпада. Милиардерът и десен медиен магнат
Коментари Харесай

„Краят на един вихрен романс“: Сватбата на 92-годишния Рупърт Мърдок пропадна

Медийната женитба на лятото отпада. Милиардерът и десен медиен магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит анулираха годежа си единствено няколко седмици откакто оповестиха, че ще се женят. Изданието Vanity Fair, което първо заяви новината във вторник, означи, че „ раздялата поставя завършек на един вихрен романс “.

Връзката на Мърдок и Смит стана обществено притежание по-рано тази година, когато те бяха снимани на отмора на карибския остров Барбадос. На 20 март Синди Адамс, която списва клюкарска колонка в таблоида на Мърдок News York Post, заяви, че двамата са се сгодили.

„ Страхувах се да се влюбя – само че знаех, че това ще бъде последната ми обич “, сподели Мърдок тогава на Адамс. „ По-добре да е по този начин. Щастлив съм. “

Смит, която има един бракоразвод зад тила си и бе омъжена за починалия кънтри артист Честър Смит, разказа връзката си с Мърдок като „ подарък от Бога “.

Очакваше се двамата да сключат брак през лятото.

„ И двамата чакаме с неспокойствие да прекараме втората половина от живота си дружно ", беше споделил 92-годишният Рупърт Мърдок.

За медийния магнат това щеше да е петият брак. Не е ясно какво се е случило сред Мърдок и Смит след оповестяването на годежа, с цел да се стигне до разтрогването му. Говорител на Мърдок е отказал коментар.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР