Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) и Факултетът по обществено здраве

...
Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) и Факултетът по обществено здраве
Коментари Харесай

Днес Факултет „Обществено здраве“ на МУ-Плевен дипломира тържествено Випуск 2023

Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) и Факултетът по публично здраве провеждат тържествена гала по дипломиране на Випуск 2023 на 3 ноември 2023 година, в 11:00 ч, в зала „ Магнум “ на Втора клинична база. Част от випуска са първите бакалаври, дипломирани в компетентност „ Социални действия в опазването на здравето “.

Дипломи за приключено висше обучение ще получат общо 63 абитуриенти, от които 45 бакалаври от специалностите „ Медицинска рехабилитация и ергоперапия “, „ Социални действия в опазването на здравето “ и „ Опазване и надзор на публичното здраве “ и 18 магистри по „ Медицинска рехабилитация и ерготерапия “ и „ Управление на здравните грижи “. Те ще бъдат приветствани от Академичното Ръководство и гостите на събитието. Отговор на приветствията ще сервира отличникът на випуска – Цветомира Велковска, бакалавър от компетентност „ Социални действия в опазването на здравето “.

Абсолвентите, техните близки и гостите на събитието ще бъдат поздравени от Танцовия състав на МУ-Плевен с началник Джейлян Демирев и от Разал Мохамед, студент по медицина от Индия, млад гений и участник в студентския фестивал Ден на народите 2023.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР