Медицински център потвърди, че 22-ма мъже от Австралия са родили

...
Медицински център потвърди, че 22-ма мъже от Австралия са родили
Коментари Харесай

Как 22-ма австралийци родиха бебета през последната година

Медицински център удостовери, че 22-ма мъже от Австралия са родили през миналата година. Данните са на държавното управление и са за интервал от една година.

Данните за транссексуалните бащи ще бъдат показани в документален филм на Би Би Си по време на интернационален кино фестивал в Мелбърн.

Той споделя за 30-годишния транссексуален Фреди и подготовката му да роди наследник.

През последното десетилетие общо 228 самоопределили се като мъже са били бременни.

До 2009 година няма данни мъж да е раждал, като единствено един случай е систематизиран като " незнаен " за този интервал.

През септември 2018 година 28-годишният Уайли Симпсън от Тексас ражда момченце. Разбира, че е бременен през февруари 2018-а в 11-ата седмица от зачеването, откакто се появило утринно гадене.

Уайли е роден като жена, почнал да се трансформира и последователно да приема ролята на мъж, когато бил на 21.

Д-р Лорън Роузърн, преподавателка в Университета в Мелбърн, отхвърли изказванието, че да си бременен провокира неустрашимост.

„ Мъжествеността значи разнообразни неща за другите хора “, сподели тя. " Сигурна съм, че мъжествеността ви е по-различна от тази на другите мъже в офиса ви ".

" В този случай полът е нещо, което трансджендърите са обмислили задълбочено, само че евентуално мислят за него малко по-двойствено, в сравнение с множеството от нас ", споделя още доктор Роузърн.

Според нея родените биологични дами, могат да бъдат мъже, без да са претърпели интервенции за промяна на пола.

" Не е наложително да сте се подложили на хирургична интервенция, с цел да се идентифицирате като мъж ", счита докторката.

" Трансджендърите се одобряват за мъже, те се разпознават като такива и желаят да се показват като мъже в обществото. Трябва да мислим повече за това в културно отношение. Хората би трябвало да се научат да одобряват тези неща ", счита още Роузърн.

В морския свят мъжките морски кончета носят яйцата на женската в торбичката си и по-късно раждат. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР