Мечтата ми е да имам завършен албум до две години.

...
Мечтата ми е да имам завършен албум до две години.
Коментари Харесай

Виктория Георгиева: Много ми се иска да се явя отново на Евровизия

Мечтата ми е да имам приключен албум до две години. Януари или февруари се надявам да изкарам идната ми ария. Вслушвам се в мнението на моя управител и на приятеля ми. Заедно сме от близо година. Това сподели певицата Виктория Георгиева в предаването " Добро утро, Европа ", където показа новата си ария " Bloom ", за която показа, че е нещо друго за нея. 

 

Решихме да създадем нещо по-различно и с видеото, и с песента в " Bloom ". Като влязох в сесията с хората, с които работя от над четири години, си споделих, че желая да направя нещо по-различно, само че нямах концепция какво тъкмо да е. Исках да продължа линията на стила ми на музика в последните песни. Да е по-ведра. Реших, че желая да пиша за нещо по-различно от обич. То отново е обвързвано с обич, само че към себе си, а не към някой различен.

 

Човек би трябвало да обича себе си. Да не бъде толкоз недопечен със себе си, тъй като аз доста постоянно съм доста сериозна към някакви обстановки и се самобичувам, а не е почтено . Тялото, душата ми - те са моя дом. Все още се изучавам, не съм съумяла изцяло, само че като стане нещо по-неприятно си споделям " умерено, няма да реагираш остро ". Опитвам се да си давам повече обич. Това е концепцията на песента.

Татуировките ми са същински. Натрупаха се с годините. Не чета мненията, в случай че ми излезе нещо инцидентно в Instagram и го видя, само че се веселя, че мненията за песента са позитивни.

За стила в клипа се доверих на режисьорката Виктория Караколева, с която работя всякога от 2019 година насам. На стилиста ми Гроздан също по този начин.

Идеята ми е до към две години да изкарам албум. Това ми е фантазията. Сега ми следва пътешестване до Швеция, където ще се видя с нови музикални продуценти, с които да работя, само че и с тези с които си работя по принцип. Искам да разширя кръга ми от хора с които върша музика.

Ще бъда за седмица в Швеция, в края на ноември във Варшава, а след това в Лондон. Предстои прекрасен свършек на годината с доста работа.

Искам да пътувам, тъй като последните пъти работя единствено онлайн и това ми натежа. Когато човек пътува, се въодушевява, ентусиазира.

Като седнеш у дома пред компютъра, не се прави толкоз елементарно музика.

Винаги когато съм си поставяла някакви упования и предварителна концепция то в никакъв случай не се получава.

Когато отида и кажа на хората с които работя, че желая нещо съответно, започваме да го вършим, след това забиваме и нищо не се получава. В един миг някой просто хваща китарата, пианото и концепциите идват сами, само че в друга посока.

Много ми се желае да се явя още веднъж на " Евровизия ". Смятам, че България би трябвало да се върне там, тъй като е значимо да се взе участие на такива големи събития. Хубаво е за нашите актьори.

Посланието в " Bloom " е от мен за мен. Много хора няма да го схванат. Но пея, че бях с нея толкоз години, опитваше се да се бори с всичко, което се случва, няколко пъти се получи, само че... остарялото ми аз, общо взето. Сега работя над себе си, с цел да бъда по-добра.

Майка ми беше доста щастлива като видя " Bloom ". Тя сподели, че това е най-хубавата и цветна моя ария. Тя обича по-ритмични песни. Каза ми да спирам с бавните песни. Въпреки, че преди няколко дни ми се обади и ме пита за какво не направя балада. Това си ми е на мен в сърцето - меланхоличната музика. Не ме прави тъжна, на мен ми работи успокояващо, не я одобрявам като нещо тежко.

Януари или февруари се надявам да изкарам идната ми ария. " Bloom " е втората ми ария с Warner Music. Горе-долу имам изясненост къде се чувам най-вече. " Bloom " да вземем за пример тези дни е най-слушана в Ирландия. Много ми е забавно по какъв начин хората там са почнали да я слушат.

С Евгени от " Ергенът " ще пуснем нещо общо скоро, само че не мога да споделя повече в този момент.

Щеше да е една концепция по-лесно, в случай че не бях родена в България, тъй като пазарът ни е доста по-различен за нещата, които аз върша.

Трудно се нареждат измежду всеобщата аудитория, само че аз съм упорита и ще не преставам да си надупчвам пътя към по-големите неща.

Вслушвам се в мнението на моя управител, на дясната ми ръка - Яни, с който се чуваме постоянно. На приятеля ми. Заедно сме от близо година.

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР