Мечтали ли сте някога да се откажете от всичко и

...
Мечтали ли сте някога да се откажете от всичко и
Коментари Харесай

За 30 000 долара годишно: Как можеш да живееш на круизен кораб?


Мечтали ли сте в миналото да се откажете от всичко и просто да тръгнете на странствуване, с цел да избягате от всичко? Сега тази фантазия може да стане действителност против 30 000 $ годишно.

Компания Life at Sea Cruises към този момент предлага тази услуга. Тя започва тригодишна обиколка с дължина 209 214 км за сумата от 30 000 $ на човек за година, оповестява Си Ен Ен.

Пътуването стартира на 1 ноември 2023 година, а корабът ще отплава от Истанбул. ще дебаркира на 375 пристанища по света, посещавайки 135 страни и всичките седем континента. Той ще измине над 200 000 км единствено за три години.

Снимка: Life at Sea Cruises


Ще могат да се посетят емблематични места от статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро и Тадж Махал в Индия, до Чичен Ица в Мексико, пирамидите в Гиза, Мачу Пикчу и Великата китайска стена.

Пътуването ще включва и посещаване на 103 „ тропически острова “.

разполага с 400 кабини, в които могат да се настанят 1074 пасажери. Той разполага и с заведения за хранене, развлекателни зали и уреди, бизнес център, заседателни зали, 14 офиса, библиотека, плувен басейн, уелнес център, фитнес. Денонощна болница с безвъзмездни медицински визити. Компанията предлага и опцията за „ спомагателни данъчни облекчения при работа като интернационален гражданин на борда на кораба “.



Пътниците би трябвало да се запишат за всичките три години, макар че компанията започва скица, при която на пасажерите ще бъде разрешено да „ споделят “ кабина с някой различен.

Снимка: Life at Sea Cruises


Круизът обаче включва и безвъзмезден високоскоростен интернет. В цената е включена и храната, алкохол по време на вечеря, безалкохолни питиета като сок, чай и кафе през целия ден, пране, пристанищни такси и разчистване на каютите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР