Майнц 05 показа по-голямо желание за успех и надви Щутгарт

...
Майнц 05 показа по-голямо желание за успех и надви Щутгарт
Коментари Харесай

Един гол реши битката между Майнц 05 и Щутгарт

Майнц 05 сподели по-голямо предпочитание за триумф и надделя Щутгарт с минималното 1:0 в среща от първия кръг на Бундеслигата. Резервата Антони Уджа вкара значимия гол в 76-ата минута, когато се възползва от чудесно подаване на Робин Куайсон, последвало извоювано единоборство с Холгер Бадщубер.

“Швабите” пропуснаха своите най-хубави благоприятни условия през първото полувреме, когато с попадението се разминаха Николас Гонсалес и Кристиан Гентнер.

No way through yet for @Mario_Gomez & Co.

(40') #M05VfB 0-0 pic.twitter.com/pNniXVfD08
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) August 26, 2018
В 26-ата минута новият централен нападател на домакините Жан-Филип Матета излезе самичък против вратаря, само че техничният му изстрел мина край гредата.

В 61-вата минута “05” упорстваха за дузпа за игра с ръка на Емилиано Инсуа, само че съдията реши, че това не е било съзнателно.

Уджа се появи в 67-ата минута и девет по-късно донесе успеха с първия си гол за клуба при повторното си завръщане в него. Нигериецът нашумя през сезон 2014/15 година, когато като футболист на Кьолн хвана за рогата локалния амулет - козелът Ханес VIII.

За Щутгарт игра международният първенец Бенжамен Павар, само че за разлика от националния отбор на Франция в този момент той действаше като централен бранител. Дебют за някогашния клуб на Красимир Балъков записа десният бранител Пабло Мафео, който беше закупен от Манчестър Сити за 10 млн. евро. След седмица Щутгарт приема Байерн (Мюнхен), а Майнц гостува на Нюрнберг. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Бундеслига 1 кръг, неделя 26 август  Майнц 05 1:0краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР