Майли Сайръс сигурно все още празнува спечелването на първите си

...
Майли Сайръс сигурно все още празнува спечелването на първите си
Коментари Харесай

Кой е Макс Морандо - гаджето на Майли Сайръс

Майли Сайръс несъмнено към момента чества спечелването на първите си две статуетки Грами от церемонията, която се състоя в неделя.
 Джей Зи на премиите Грами - гневната тирада на рапъра, с която поддържа Бионсе
Гневната реакция и тирада на Джей Зи (с която отбрани Бионсе)

" Когато съм нервозен, споделям истината "

Тогава направиха усещане две неща. Едното бе, че съзнателно или не не помни да мемоари татко си Били Рей Сайръс в благодарственото си послание. А другото, че на церемонията бе в компанията както на майка си Тиш Сайръс, по този начин и на половинката си Макс Морандо.

Двамата възпламениха искрата на подозрение, че са освен това от другари в края на 2021 година, когато бяха снимани в рискова непосредственост един до различен в бекстейджа Miley`s New Year`s Eve Party. А ето и какво знаем за него. 

Според People, Макс Морандо е роден през 1998 година, което значи, че е с шест години по-малък от Майли Сайръс. И той е музикант, само че не се изявява с пеене, а със свирене на разнообразни принадлежности като барабани и китара.

От 2015 година до 2018 година е бил барабанист на Regrettes, а сега се подвизава в група на име Liily. В изявление за  British Vogue Майли Сайръс разяснява, че са се срещнали на " среща на сляпо " и очевидно нещата се развиват повече от добре.
 Майли Сайръс на Грами 2024 - за какво не загатна татко си Били Рей Сайръс
Майли Сайръс не помни да си обуе долни дрехи и да спомене татко си

Невинно разпръскване или съзнателно деяние

Освен с музика Макс Морандо обича да се занимава и с мода, като е взимал присъединяване в основаването на някои от тоалетите на Сайръс. Морандо е работил дружно с Майли Сайръс по две от песните ѝ от албума ѝ Endless Summer Vacation - " Handstand "  и " Violet Chemistry ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР