Майките от Системата ни убива ще участват на предсрочните избори.

...
Майките от Системата ни убива ще участват на предсрочните избори.
Коментари Харесай

Майките от „Системата ни убива“ ще участват на предсрочните избори

Майките от " Системата ни убива " ще вземат участие на предварителните избори. Това оповестиха част от членовете на гражданското придвижване. Те оповестиха, че ще са от гражданската квота на партия. Коя е тя обаче все още не е ясно, като името ѝ ще бъде оповестено до края на седмицата. От думите им излиза наяве, че това няма да са Българска социалистическа партия, Демократична България и Политическа партия, нито пък ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Голяма част от партиите не желаеха да си признаят, че системата ни убива, тъй като те я градиха. А пък новите, макар нашата голяма вяра, единствено заявиха, че могат да трансформират системата, само че не направиха нищо... ще дадем началото на смяната, тъй като не може да продължи нещо, което не е започвало ", показаха от гражданското придвижване.

От " Системата ни убива " не дадоха безапелационен отговор дали ще са част от листите на " Изправи се, БГ " на Мая Манолова, въпреки на митингите да бяха дружно. По-рано през днешния ден някогашният омбудсман разгласи, че партията ѝ ще се яви независимо на идните избори, само че към нея ще се причислят цивилен организации, както и от " обособени персони с идея ".

Стана ясно обаче, че в придвижването влизат така наречен ловци на педофили.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР