Майката на Виктор трябва да каже дали Александра е за

...
Майката на Виктор трябва да каже дали Александра е за
Коментари Харесай

Виктор “Ергенът“ чака благословията на мама за Алекс!

Майката на Виктор би трябвало да каже дали Александра е за него, написа kliuki.bg.

Ергенът Виктор слуша най-вече майка си и точно от нея зависи дали ще потръгне връзката му с Александра Гърдева. Той чака да види дали дамата, която го е родила, ще утвърди Алекс за негово гадже.

Психоложката не съумя да се запознае с майка му в предаването. Възрастната жена се включи в „ Ергенът “ на финала, само че Александра преди малко беше напуснала шоуто. Така майката съумя да се срещне единствено с Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Според слуховете тя не е харесала нито една от двете и е в основата той да отсвири и двете след предаването. Вики завоюва, тъй като трябваше да има някакъв край, само че още на екран се видя, че Виктор не гори от предпочитание да стартира връзка с нея.

Рускинята разгласи неотдавна, че двамата даже не са пробвали да бъдат гаджета след „ Ергенът “. Това загатва, че финалът е бил нагласен и той въобще не си е падал по нея, само че я остави до самия край.

С Алекс нещата са по-различни. Там има много по-голяма химия посред им, само че майка му има последната дума. На нея й трябвал най-малко месец, с цел да опознае хипнотерапевтката и по тази причина Виктор още не бърза с оповестяването на новата си връзка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР