Очаквам скандална, компроматна, груба кампания. Такава, каквато не бива да

...
Очаквам скандална, компроматна, груба кампания. Такава, каквато не бива да
Коментари Харесай

Нинова насъска иконома си срещу Ваня Григорова: Не гласувайте за нея! Има пари, но не става

Очаквам скандална, компроматна, груба акция . Такава, каквато не трябва да бъде в една спокойна, естествена и развита европейска страна “, това споделя претендентът от гражданската квота на Българска социалистическа партия за депутат и политически иконом на Корнелия Нинова –  Калоян Методиев.
„ Предпочитам конфликт на политически хрумвания, на визии за развиването на страната, на равносметка кой и какво е постигнал.  Мисля, че поради обстановката, в оставащите четири седмици до изборите, ще преобладават вътрешните тематики и еврокампанията ще остане доста на назад във времето “ показва той пред „ Стандарт “ и споделя, че е приел поканата да е част от листите, за  да оказва помощ в акцията, да поддържа на терен една политика, която поддържа обществено и непоколебимо през последните години.
Методиев е уверен, че „ ПП-ДБ към този момент не могат да са опция, тъй като се прегърнаха с тези, които щяха да изчегъртват.  Едва ли гласоподавателите ще се заловен за повторно на този номер. А и те самите си споделят, че след изборите отново ще търсят колаборация с ГЕРБ. Капацитетът за ръководство на „ Възраждане “ клони към нула “. Първата работа на  Григорова като влезе в Столичния общински съвет беше да влезе в коалиция с ГЕРБ. До ден сегашен не е споделила от кое място са големите пари, които се изляха в акцията й за кмет.  Повечето й билбордове – от милиардера Терзиев. Въпрос, който става все по-реторичен. И все пак социолозите през днешния ден й дават 2%. Другите, за които споменавате, са към 1%. Хората да не си пилеят гласа за дребни обединения без късмет. Залогът този път е огромен “. 
Според него  „ единственият вероятен вид след изборите е някакво преходно, надпартийно ръководство с съответен период и няколко целта , което да стартира да ни извежда последователно от политическата рецесия. Да успокои хората и бизнеса, никой да не ги тормози и закача. Да се подсигурява действието на обществените системи. И най-сетне да се вземат парите по Плана за възобновяване и резистентност, които бяха за справяне с корона рецесията, която свърши преди години. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР