Майката на Рая Пеева не понася гаджето й Явор Бахаров,

...
Майката на Рая Пеева не понася гаджето й Явор Бахаров,
Коментари Харесай

Майката на Рая от „Ягодова луна“ не понася Бахаров

Майката на Рая Пеева не понася гаджето й Явор Бахаров , научи „ Галерия “. Актрисата Красимира Демирова през цялото време била срещу връзката на щерка си с проблематичния Явор и се опитвала да й повлияе, само че Рая не желала и да чуе за разлъка.

Въпреки че двамата живеят на фамилни начала и възнамеряват да се оженят, Демирова не контактува по никакъв метод с избраника на дъщеря си и даже не е измежду приятелите й във Facebook.

Красимира в никакъв случай не е харесвала артиста поради честите му престъпни проявления и

проблеми с опиатите.

 

„ Моята Рая така и така си е малко луда, не й би трябвало шизофренично гадже “, оплаквала се обезпокоената майка пред приятелки.

Чашата обаче прелива предходната година, когато медиите гръмват с новината, че Бахаров е задържан поради побой над приятелката си. Явор и Рая отхвърлят обществено физическата разпра, само че от този момент Демирова не желае да чува за Бахаров. Близки до актрисата даже настояват, че се заканила да бойкотира венчавката на щерка си.

Засега по този начин или другояче не женитба няма да има. Заради последната издънка на Явор, който бе заловен да кара пийнал и дрогиран, артиста го грозят солена санкция и даже ефикасна присъда. „ Твоичкият отново се прояви! Зарежи го това петно, ма, маме “, съветвала загрижената родителка.

Любопитна детайлност е, че Краси и майката на Явор даже не се познават . Мюжгян Бахарова през цялото време упорствала да се срещне с проектосватята, само че Демирова отказвала под предлог, че е още рано.

Оказва се, че и на Рая към този момент й е пристигнало до гуша от детските прояви на гаджето си. „ В интерес на истината от дълго време не сме ги засичали дружно. Уж настояват, че не са разграничени, само че нещо несъмнено не е наред “, съмняват се сътрудници на Пеева .  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР