Майката на отстранения кмет на столичния район „Младост” Десислава Иванчева

...
Майката на отстранения кмет на столичния район „Младост” Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Майката на Десислава Иванчева: Дъщеря ми знаеше, че ще я сготвят

Майката на отстранения кмет на столичния регион „ Младост” Десислава Иванчева съобщи, че щерка ѝ е знаела, че ще я „ сготвят”. Иванчева към този момент близо осем месеца е в следствения арест и против нея се води дело за взет рушвет.

„ Казваше ми, че се досеща, че я подслушват. Знаеше, че ще я „ сготвят”, сподели Любка Иванчева в предаването „ 120 минути” по БТВ.

„ От строителната мафия, засегна техните ползи за милиони. Тя спря градежите, а откакто тя е в пандиза, пуснаха всички строежи”, добави тя.

По думите ѝ Десислава ѝ е споделяла, че е била заплашвана по телефона. По думите на Любка Иванчева обект на закани е била и майката на заместничката на Десислава Иванчева – Биляна Петрова.

Любка Иванчева призна също, че е предупреждавала щерка си. „ Казах ѝ: Не се занимавай с това нещо, знаеш, че не може да риташ против ръжена. Но тя ми сподели: „ Мамо, хората са ме избрали, дали своят вот са ми доверие, не мога да ги изоставя”, показа още майката на Иванчева.Тя беше безапелационна, че стандартът им на живот не се е повишил, откакто щерка ѝ е станала кмет на „ Младост”.

„ Харчили сме моята пенсия и нейната заплата. Деси не е привикнала да носи пари и да харчи”, уточни тя. По думите ѝ щерка ѝ в никакъв случай не е имала другари политици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР