Майкъл Чандлър е готов за големите неща в UFC. Бившия

...
Майкъл Чандлър е готов за големите неща в UFC. Бившия
Коментари Харесай

Майкъл Чандлър: Кошмар съм за Конър Макгрегър

Майкъл Чандлър е подготвен за огромните неща в UFC. Бившия първенец на Bellator в лека категория ще направи своя дебют на UFC 257, което ще бъде управлявано от Конър Макгрегър. Чандлър ще се бие против Дан Хукър и при победа ще се приближи до купата в лека категория. Майкъл почита някогашния двоен първенец, само че все пак има вяра, че е кошмарна борба за него.

34-годишния американец е с връх 21-5 в клетката и се намира в серия от 2 следващи победи с нокаут. Той има 16 победи с привършване и желае името му да се свързва с това на Макгрегър. Ето какво още показа Чандлър пред Брет Окамото от ESPN:

" Разбира се, че желая моето име да е обвързвано с тази история. Разбира се, че желая името ми да се свърже с това на Конър Макгрегър. Разбира се, че желая такава борба. Смятам ли, че борбата е добра за мен от позиция на стиловете? Да, безусловно. С моята битка, силата в ръцете, умеенето на миксирам играта в стойка и събарянията, както и с моя напън. Смятам, че съм кошмарна борба за Конър Макгрегър. Уважавам това, което той прави. Мисля, че той продължава да прави неговите си неща. "


mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР