Майка и дъщеря убедили 26-годишна жена от Монтана, че има

...
Майка и дъщеря убедили 26-годишна жена от Монтана, че има
Коментари Харесай

Семейство врачки измамиха жена с 1370 лв. и златни обеци в Монтана

Майка и щерка убедили 26-годишна жена от Монтана, че има направена магия и отмъкнали от нея 1370 лева и чифт златни обеци. Това заяви регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Сигнал за случая подава пострадалата, съгласно която в интервала от 16 до 23 януари 2023 година дала въпросната сума и бижута за развалянето на магия.

Измамената жена и 70-годишната майка гадателка имали следващата уговорена среща на 24 януари, когато пострадалата трябвало да даде още пари.

Полицейските чиновници издирили извършителката, която е жителка на гр. Бойчиновци, а като съпричастна към измамата е открита и 46-годишната й щерка от същия град.

Извършен е персонален обиск на двете дами, като са конфискувани 50 лева, директно платени от потърпевшата, друга парична сума в размер на 1 020 лева, чифт златни обеци и 2 мобилни телефона, с които бил реализиран контакт с жертвата.

Двете измамници са арестувани за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районна прокуратура - Монтана.
 Врачка, ощетила жена с над 15 хиляди лева за повреждане на магия, отива на съд
Врачка, ощетила жена с над 15 хиляди лева за повреждане на магия, отива на съд

Случаят обаче е от началото на 2019 година, а прокуратурата занапред внесе обвинителен акт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР