Майк Макглоун, старши макростратег в Bloomberg Intelligence, наскоро изрази оптимизма

...
Майк Макглоун, старши макростратег в Bloomberg Intelligence, наскоро изрази оптимизма
Коментари Харесай

Биткойн продължава да блести, но докога? – Анализатор споделя оптимизъм

Майк Макглоун, старши макростратег в Bloomberg Intelligence, неотдавна изрази оптимизма си във връзка с Биткойн и други цифрови активи, макар волатилните придвижвания на цената на криптовалутата.

В неотдавнашно изявление за Stansberry Research Макглоун съобщи, че е оптимистично надъхан към Биткойн и други активи в Bloomberg Galaxy Crypto Index, защото Биткойн от ден на ден се трансформира в международно прието цифрово поръчителство.

Той обаче също по този начин призна, че макро пейзажът и фондовият пазар могат да повлияят на капацитета за напредък на цифровите активи.

Макглоун счита, че Биткойн е световното цифрово поръчителство на бъдещето и всеки риск управител би трябвало да има част от него.

Въпреки дълготрайния си оптимизъм по отношение на достигането на $100,000 за Биткойн, Макглоун също по този начин изрази угриженост по отношение на опцията за мечи пазар при акциите, който може да докара до внезапен спад на Биткойн и други криптоактиви.


 


Той счита, че представянето на Биткойн към момента зависи от ценовото деяние на фондовия пазар и че актива може да бъде подложен на напън под $20,000.

Въпреки това Макглоун има вяра, че Биткойн в последна сметка ще доближи над $100,000, само че би трябвало да издържи на актуалната стихия на фондовия пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР