Материализиране на мислите – техники за постигане на целите и

...
Материализиране на мислите – техники за постигане на целите и
Коментари Харесай

Материализиране на мислите: три техники за сбъдване на желанията

Материализиране на мислите – техники за реализиране на задачите и фантазиите

Всеки желае да бъде хубав, богат, сполучлив, обичан. Всеки желае материални и духовни богатства, само че не всеки знае какво е належащо, с цел да реализира това. Най-важната роля играят вашите мисли.

Мислите се материализират, без значение дали са положителни или не. Животът, който желаете да създадете за себе си, е това, което заслужавате, тъй че изхвърлете всички отрицателни мисли. Има доста истории за хора, които в даден миг са помислили за нещо неприятно и са го получили. Това може да е акцидент, пожар, щета и така нататък

Защо е значимо да избягвате отрицателните мисли
Техниките за материализация работят освен за позитивните, само че и за негативните мисли. Всички сме хора, тъй че никой от нас не може изцяло да се откъсне от мислите за провали и неуспехи. Не бива, обаче, да им позволявате да завладеят мозъка ви.

Не е задоволително просто да желаете да постигнете нещо, би трябвало да инвестирате в него изцяло. По отношение на неуспеха, не е нужно да се стараете доста, тъй като негативната сила е по-мощна от позитивната. Да отстраните неприятните мисли от главата си може да бъде необикновено мъчно, по тази причина постоянно обръщайте внимание на това, което мислите. Не желайте зло на други хора – това също може да ви навреди доста.

Техники за материализиране на мислите
Има три съществени метода да се осъществят позитивните ви мисли. За да придобиете позитивно мислене, би трябвало да научите една от техниките и да я спазвате.

Първа техника: утвърждения
Утвърждението е дума или фраза, която непрекъснато повтаряте на себе си. Както към този момент казахме, въвеждането на позитивни мисли е доста сложен развой, който лишава доста време и изисква доста старания. Ако не можете да повярвате, че можете да измененията мислите си, тогава процесът на основаване на позитивни стратегии и настройки ще бъде дълъг. Освободете се, изчистете се, станете бял лист.

Ежедневните утвърждения са асистент от повсеместен вид. Фрази като „ аз съм благополучен човек “, „ шансът е постоянно с мен “, „ ще реализира задачите си “ ще трансформират мирогледа ви към по-добро. Това е добър избор за тези, които непрекъснато изпитват проблеми с настроението.

Има утвърждения за обич и триумф. Това е специфичен случай, който изисква към този момент готова и твърда почва под краката. Когато почувствате, че сте станали по-щастливи, преминете на това равнище. Започнете да си казвате, че ще намерите любовта си, ще създадете семейство, ще създадете бизнес, ще спечелите доста пари и така нататък

Когато повтаряте нещо всеки ден колкото е допустимо по-често, вие като че ли забивате гвоздей в дърво. Ще отнеме доста време, само че си заслужава. Повтаряйте си позитивните изречения, с цел да бъдете оптимално близо до щастието. Това ще усили вашата сила, шанс, а също по този начин ще материализира това, за което мечтаете. Това ще сътвори избрани облици в главата ви.

Втората техника: медитация
Медитацията е потапяне в съзнанието. Първо се отпуснете, по-късно настройте личната си сила съгласно потребностите. Този способ ще ви помогне да постигнете това, което желаете, само че ще отнеме известно време, с цел да се научите по какъв начин да медитирате. Всеки способ изисква време, медитацията може съществено да ви помогне да спестите време, в случай че можете бързо да потънете в съзнанието си. По един или различен метод, само че можете да научите това, в случай че в действителност желаете да измененията живота си.

Има медитация за любовта, за привличане на шанса, за привличане на благосъстояние. Има доста, тъй че постоянно можете да намерите нещо потребно за себе си.

Медитацията „ Лабиринт “, да вземем за пример, ще ви помогне да решите някой значим проблем и да извършите избор. Малък минус, в случай че човек може да го назова по този начин, е нуждата от непрекъсната медитация. Първо би трябвало да се потрудите, с цел да научите по какъв начин да медитирате.

Третата техника: визуализация и положително мислене
Трябва да напрегнете мозъка си, с цел да си визиите крайния резултат от активността си. Живейте с тази картинка. Ако желаете да получите покачване в работата, тогава си представете по какъв начин шефът се доближава към вас и споделя, че сте нараснал. Обмислете всеки подробност. Подкрепете мислите си с положителни утвърждения и просто знайте, че всичко ще бъде, както го желаете.

Много известни спортисти и предприемачи споделят, че триумфът им се е родил в главата им, тъй като са видели бъдещето си. Те просто са знаели, че всичко ще стане, както го желаят. Освен това не забравяйте за спокойствието.

Вижте още: Изненади през новата година – разберете какво ви чака!

Използвайте и трите метода, с цел да подобрите живота си. Материализирането на мислите е сложен развой, който в никакъв случай няма да се получи, в случай че имате подозрения. Не им позволявайте да пробият на повърхността – оставете ги да седят някъде вътре във вас, без да ви пречат да създадете новата действителност за себе си. След известно време ще видите, че всеки ден стартира добре и настроението ви е положително. Това ще бъде първото доказателство, че сте на прав път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР