Матео Беретини няма да вземе участие на Мастърс турнира в

...
Матео Беретини няма да вземе участие на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Ново разочарование: Беретини пропуска Мастърс турнира в Рим


Матео Беретини няма да вземе присъединяване на Мастърс шампионата в Рим. Тенисистът оповести новината в обществените мрежи, давайки повече информация за настоящото си положение.

„ До последно таях вяра, че ще мога да играя в Рим – шампионат, който значи толкоз доста за мен. Мястото, на което започнаха моите фантазии. Последните проби обаче демонстрират, че се нуждая от най-малко още седмица преди да стартира физически да се товаря още веднъж “ – написа италианецът.

„ Много е мъчно да се откажа от Рим, изключително поради италианските почитатели. Вашата поддръжка значи толкоз доста и нямам самообладание още веднъж да играя пред вас “.

Беретини не игра в продължение на месец след Australian Open, а на четвъртфинала в Акапулко се отдръпна поради болки в крайници. Изглеждаше, че сезонът на клей ще премине по-позитивно за Матео, който стигна до осминафинал в Монте Карло, след победи над Максим Креси и Франсиско Серундоло.

Беретини обаче не излезе на корта за конфликта с Холгер Руне поради скъсване от втора степен на вътрешен кос коремен мускул – контузия, която го принуди да се отдръпна от шампионатите в Мюнхен и Мадрид, а в този момент и Рим.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР