Математикът проф. Николай Витанов изнесе актуални данни за коронавируса.Ето какво

...
Математикът проф. Николай Витанов изнесе актуални данни за коронавируса.Ето какво
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Няма тотален локдаун, няма и да има

Математикът проф. Николай Витанов изнесе настоящи данни за ковид.

Ето какво написа проф. Николай Витанов в персоналния си профил във фейсбук:

" Кратка информация за оперативната конюнктура за пандемията за 22 февруари 2022

Както виждате, сюжетът " Хапи Селдън " е постоянен. Системата се движи по него. Побеснели и разгърдени, юрдеците крякят. Да си крякат.

Сега всъщност.

1. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.85. Обхватът на болестта се свива. Посред зима. Това се и очакваше. Съгласно сюжета " Харпи Селдън ". Защо ви дублирам името на този сюжет по 20 пъти. За да не забравяте какво съм планувал. Защото юрдеците се пробват да ми лепнат прогнози, които не съм правил. Няма да мине номера.

2. Основни характерности на сюжета " Хари Селдън " (известни ви от доста отдавна)- заложената траектория на обществената система е да няма суперпожар, да няма претъпкани лечебни заведения, да няма цялостен локдаун. Дали системата върви по тази траетория, виждате сами с очите си.

3. Пречупване на тренда на напредък на записаните нови случаи дневно - пречупен в планувания период. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.85. " Хари Селдън " работи сполучливо. Компенсира до известна степен неналичието на имунизация. Той по тази причина и бе изработен - тъй като някой регистрира, че няма да има висока степен на имунизация.

4. Състоянието на нещата в лечебните заведения - системата върви по заложената траектория: няма претъпкани лечебни заведения. " Хари Селдън " работи. Трендът на повишаване на заетостта на леглата - пречупен измежду зима.

5. Тоталният локдаун. Зададена траектория на обществената система: да мине през вълната без налагане на цялостен локдаун. Системата се движи по заложената траектория.

Няма цялостен локдаун. Няма и да има. И зеленият документ се чака да падне. В оповестените ви периоди. На 19-ти март върша 2 години откогато се занимавам с тая пандемия. На 20-ти март пада зеленият документ. Как да не злобеят юрдеците.

6. Смъртността - в тази седмица следва изкривяване на тренда на високата смъртност. До края на тази седмица. Вече стартира да се вижда. Очаква се неистова кряканица.

" Хари Селдън " е конструиран по този начин, че да компенсира до известна степен дейностите на инатестата част от народа, която разнася вируса и заразява възрастните хора, които пък измират неваксининирани. Повтарям - да компенсира, не да се оправи с безграничната дивотия. Нищо не може да се оправи с безграничната дивотия. " Хари Селдън " ще ви извади от спиралата на високата смъртност. " Хари Селдън " ще докара до анулация на зеления документ.

Оттам нататък се оправяйте - аргументите за високата смъртност не са от началото на януари, когато бе задействан " Хари Селдън ". Те са доста по-дълбоки и доста по-отдавна.

7. Накрая - системата върви по авансово оповестения ви сюжет. Следователно се оправяме. Помнете - до момента в който " Хари Селдън " е постоянен, няма да има второстепенен пик. Сценарият ви е прочут от съвсем 4 месеца. От два месеца сюжетът е в основата на дейностите против пандемията. Железните закони на математическата обществена динамичност работят и го държат постоянен. Кряканицата е до небето, тъй като юрдеците добре схващат, че не могат да повторят това. Ще им напиша благодарности в някои от бъдещите си публикации, тъй като кряканиците помогнаха много за рационализиране на някои от теориите ми, изключително на частта от тях обвързвана със обществен надзор при либерален режим на ръководство. Крякайте юрдечета мои, крякайте. Всяко автентично крякане са записва и проучва, а някои от тези кряканици водят и до рационализиране на редица методологии. Ето, признавам ви приноса към науката.

Иначе, както и до момента, да кажем на несполучливия в България Омикрон:

What`s up doc?

Здравната система се оправя. Браво на нея. Браво на всички, които се борят с този вирус и съблюдават ограниченията, които не са ексцесивни. Вие сте героите. Вие държите сюжета " Хари Селдън " постоянен и носите инатестата и тарикатестата част от народа на гърба си през тази вълна. Никой от тях няма да ви благодари. Мен ще ме окрякват до небето. Това също е пресметнато.

Желая здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР