Мастурбацията е тема, която често се смята за табу сред

...
Мастурбацията е тема, която често се смята за табу сред
Коментари Харесай

Истината за мастурбацията: Факти, които трябва да знаете

Мастурбацията е тематика, която постоянно се счита за табу измежду младежите. Много от тях са скептични към този акт, считайки го за грях или погрешен метод за задоволство. Но в действителност мастурбацията е естествена част от половия живот на хората и може да има позитивни въздействия върху здравето и благополучието им. Ето няколко обстоятелството за мастурбацията, които може да не сте знаели:

Мастурбацията може да помогне за понижаване на напрежението. По време на мастурбация, тялото освобождава ендорфини, които оказват помощ на хората да се почувстват по-релаксирани и задоволени.

Мастурбацията може да усъвършенства качеството на съня. Според изследванията, оргазмът освобождава хормони, които оказват помощ на хората да заспят по-лесно и да имат по-добър сън.

Мастурбацията може да усъвършенства половото здраве. По време на мастурбация, хората могат да научат повече за своето тяло и какво им подхожда, което може да помогне да се усъвършенства половата им функционалност и задоволство.

Мастурбацията не провокира слепота или други болести. Много хора считат, че мастурбацията може да провокира слепота или да повлияе отрицателно върху здравето им, само че това не е правилно. Мастурбацията е натурален и здравословен метод за задоволство на половите потребности.

Така че, вместо да се стеснявате или да се чувствате отговорни, може да я приемете като натурален и здравословен метод за задоволство на половите си потребности. При изискване, че не нанася щета на здравето си или на вашите междуличностни взаимоотношения, мастурбацията може бъде занимателна интензивност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР