Master коафьорът Аврам Големечков направи демонстрация на иновативен начин на

...
Master коафьорът Аврам Големечков направи демонстрация на иновативен начин на
Коментари Харесай

Гравитационно геометрично етажиране - има такава прическа

Master коафьорът Аврам Големечков направи проява на новаторски метод на подкастряне, наименуван гравитационно геометрично етажиране. Ето за това става дума:

 Снимка 311680

Методът " гравитационно геометрично етажитане " е патентован от самия него. Чрез тази техника се реализират оптимално преляти и геометрично чисти етажи, като всеки косъм е по-дълъг от прилежащия тъкмо с толкоз, колкото е разтоянието посред им.

 Снимка 311678

Освен на демонстрацията на неповторимото подкастряне, сътрудниците, приятелите, и клиентите на Аврам Големечков се любуваха на фешън дефиле, в което бяха показани екстравагантни коси и част от новата сбирка на известна фешън къща.

 Снимка 311679

И защото Аврам е най-хубавият коафьор измежду готвачите на празненството бяха и " самураите " от MasterChef - Евгени Йорданов, Стефан Стефанов, Божана Кацарова и Симеон Червенков. Те подготвиха 8-степенно суши меню.

От началото на тази седмица Аврам Големечков е в Париж , където взе участие в професионално образование в най-новите трендове в подстригването и колорирането.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР