Мастърс надпреварата в Маями несъмнено е една от най-грандиозните в

...
Мастърс надпреварата в Маями несъмнено е една от най-грандиозните в
Коментари Харесай

Стиснати са и се отнасят зле с нас Рууд нападна организаторите в Маями

Мастърс конкуренцията в Маями безспорно е една от най-грандиозните в календара на ATP и мнозина тенис експерти я дефинират като един спомагателен шампионат от Големия шлем. В последните години уредниците реалокираха надпреварата от Кей Бискейн в Маями Гардънс, където играчите могат да се почувстват като истински рок звезди, играейки на превъзходния стадион " Хард Рок ", който е дом на американския футболен колос Маями Долфинс, а също така приема голям брой звезди от музикалния отрасъл.

Въпреки привидния искра към събитието, то наподобява не всичко е толкоз розово под повърхността, за което алармира Каспър Рууд по време на вчерашния си мач от втория кръг с французина Лука Ван Аш. Световният номер осем се поздрави с триумфа във въпросната среща, само че вниманието му като че ли беше ориентирано по-скоро в друга посока и той не се поколеба да изкаже възмущението си от организацията на конкуренцията, като основния арбитър се оказа пострадал от този ядосан монолог на скандинавеца:

" Няма кърпи, няма студена вода и разполагаме единствено с един пластмасов стол за сядане по време на почивките. Това е някаква смешка. И за какво това е по този начин? Защото шампионатът е прекомерно свидлив, с цел да предложи нещо положително на играчите. Състезателите идваме тук всяка година, с цел да играем и да създадем шоу за десетки хиляди фенове и по-късно се отнасят с нас по този метод.

 Отидете в каравана, където няма нищо друго с изключение на един пластмасов стол и ще добиете цялостната картинка. Може би биха могли да донесат някакви кърпи и студена вода, с цел да ни създат прочут комфорт. Знам, че виновността не е твоя. Просто ти споделям какъв брой са зле нещата и би трябвало да го отнесеш към индивида, който дава отговор за всичко това, тъй като нищо не се случва след недоволствата ни " - приключи тирадата на някогашния финалист в шампионата.

Casper not happy with the tournament service. I always get the feeling that Stef is not feeling well in Miami either; the heat, wind and high humidity are bothering him and the players are obviously not being treated adequately either.
— Tsitsidaily
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР