Масовата ваксинация е вече факт. Създадена е организация не само

...
Масовата ваксинация е вече факт. Създадена е организация не само
Коментари Харесай

Никакъв твърд алкохол, ако си сложите точно тази ваксина!

 Масовата имунизация е към този момент факт. Създадена е организация освен в " Пирогов ", само че и във всички останали столични лечебни заведения. Това сподели шефът на " Пирогов " проф. доктор Асен Балтов, цитира думите му Би Ти Ви.

" Ако има задоволително брой ваксини, желанието е голямо и в понеделник може да вземем такова решение ", сподели той в отговор на въпрос дали " зелените коридори " за имунизация ще продължат през седмицата.

" Не мисля, че има риск от безпорядък на опашките. Хората не бяха нетърпеливи, а по-скоро желаеха повече информация ", сподели още шефът на " Пирогов ", като добави, че имунизацията лишава към 5 минути.

Проф. Балтов съобщи, че при имунизацията на " АстраЗенека " е хубаво да не се използва корав алкохол. " Да се заобикалят тежки физически извършения. Ваксината на " АстраЗенека ", тъй като тя е векторна ваксина, от време на време някои от имунизираните подвигат температура до 24 часа след слагането й.

" Относно това дали бременни и кърмачки би трябвало да се имунизират – постоянно споделям, че най-добре е да се свържат със експерт по акушерство и гинекология, тъй като те са осведомени със спецификите. Аз бях сюрпризиран от мнението на нашата АГ организация, които споделиха, че надали не 6 месеца преди зачеване не би трябвало да се имунизира. Това е надали не презастраховане. Вероятно изчакват да излязат нови резултати и тогава евентуално ще премислят мнението си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР