Мащабно разследване за педофилия в Германия - около 30 000

...
Мащабно разследване за педофилия в Германия - около 30 000
Коментари Харесай

Скандал в Германия: 30 000 замесени в разследване за педофилия

Мащабно следствие за педофилия в Германия - към 30 000 души се ревизират за осъществени закононарушения през последните няколко години.
През предишния октомври в най-многолюдната немска провинция Северен Рейн-Вестфалия бе даден старт на делото против педофилска мрежа.
Разследваните са обвинени в шерване на детско и младежко порнографско наличие, в това число и тормоз във конгреси и чат групи. Установено е голямо количество нецензурен материали - няколко терабайта единствено в дома на един тях.
"Искаме да извадим от анонимността Интернет причинителите, които изнасилват деца и тези, които ги поддържат ", съобщи министърът на правораздаването в провинция Северен Рейн-Вестфалия - Петер Бизенбах.
Разследването е почнало с арест на обвинен в град в провинцията. Оттогава киберзвеното е открило над 70 обвинени. "
Според обвиняванията те години наред са малтретирали и насилвали деца, като споделяли закононарушенията си онлайн. В тези групи взели участие няколко хиляди души, които в този момент са разследвани.
През май първият обвинен - 27-годишен боец, бе наказан на 10 години затвор и изпратен в психиатрична клиника. Разследващите са открили най-малко 40 жертви. Всичко стартира от сигнал на канадски служители на реда за порнографско наличие от западния район на Германия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР