Mащабни нощни проверки в Бургаско след въвеждането на по-строгите противоепидемични

...
Mащабни нощни проверки в Бургаско след въвеждането на по-строгите противоепидемични
Коментари Харесай

Акция в Бургас: Затварят ли заведенията

Mащабни нощни инспекции в Бургаско след въвеждането на по-строгите противоепидемични ограничения. Сред новите ограничавания са заведенията да затварят най-късно в 22 ч.

Екипи на полицията, взаимно с инспектори от РЗИ ревизираха дали има работещи заведения след оторизации час. Инспекцията стартира от хотелски комплекс край Поморие, за който няколко пъти са подавани сигнали за нарушавания. Тази вечер след 22 ч. ресторантът е затворен.

При идването пред друго заведение се забелязваше скупчване на хора пред него, само че вътре ресторантът беше празен.

Органите на реда наблюдават и дали в заведенията има жива музика, което е строго неразрешено.

Санкция беше формирана в един от бургаските заведения за хранене, само че персонално за шефа му, който посрещна проверяващите с празен ресторант, само че без маска.

Ще си понеса отговорността, тъй като маската непрекъснато ме задушава и си разреших, откакто станаха клиентите да си я махна, сподели шефът.

След ревизия в голям брой други заведения в региона, други нарушавания не бяха установени.

Следим за съблюдаване на работното време, както знаете 22 ч. При останалото време следим за съблюдаване на отдалеченост, за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Няма заведение, което да е в нарушаване на заповедта, изясни Симеон Симеонов, контрольор " Охранителна полиция ".

Проверките ще продължат всяка вечер до 26 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР