Mащабна спецакция на МВР се провежда на територията на районното

...
Mащабна спецакция на МВР се провежда на територията на районното
Коментари Харесай

СПЕЦАКЦИЯ: МВР стисна в клещи Асеновградско

Mащабна спецакция на Министерство на вътрешните работи се организира на територията на районното ръководство в Асеновград, оповестява " Нова телевизия ". Тя е почнала в 7 ч. и е ориентирана към цялостното застраховане на публичния ред и пътна сигурност, предварителна защита и противопоставяне на битовата престъпност и попречване на възможни престъпления.

В профилираната интервенция вземат участие чиновници от районното ръководство, пловдивските отдел " Икономическа полиция " и браншове " Специализирани полицейски сили ", " Специални тактически дейности " и " Пътна полиция " и Зонално жандармерийско ръководство. Включени са и представители на Националната организация за приходите, Агенция " Митници ", Областна дирекция по сигурност на храните и Регионална дирекция по горите.

От смесените екипи се ревизират частни адреси, търговски обекти, коли и хора на територията на крайните квартали и махали в Асеновград, Садово и селата Болярци и Боянци, а до края на акцията в обсега им ще влязат и други обитаеми места.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР