Мащабна кампания срещу употребата на опиата - райски газ ще

...
Мащабна кампания срещу употребата на опиата - райски газ ще
Коментари Харесай

Кампания срещу употребата на райски газ ще се проведе по време на младежки фестивал в Бургас

Мащабна акция против използването на опиата - божествен газ ще се организира по време на двудневния юношески фестивал " Teen boom fest " в Бургас , който ще се състои на 20 и 21 август в региона на Морска гара , оповестиха уредниците на феста.

Ще има профилирана зона, видеопослания и скъпи препоръки от експерти за деца, младежи и родители.



На място ще има представители на локалната Комисия за противообществените прояви при малолетните и малолетните. Те ще коментират за страничните резултати и рисковото въздействие на модерния опиум. По думите на експертите множеството рискове са свързани освен със самия резултат от газа, а и с метода на приложимост, тъй като при чести вдишвания може да докара до злокачествена анемия и парализа. Според тях в медицината веществото се ползва, като анестезия, само че измежду младежите се употребява за забавление.

Най-актуалните влогъри , инфлуенсъри, артисти, артисти и спортисти, които ще вземат участие във фестивала, застават зад концепцията. Любими Tik Tok звезди и известни лица от мрежата ще приготвят видео обръщения, които да се популяризират измежду техните хиляди почитатели в обществените платформи.

" Тeen Boom Fest " е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти, само че това не е единствено демонстрация за развлечение, а събитие с идея и послания, показват уредниците. През своите две сполучливи издания фестивалът насочи прожекторите към най-актуалните тематики измежду подрастващите – заплахите в обществените мрежи, предварителна защита против алкохола, експанзията, насилието.

Първият " Тeen Boom Fest " се осъществя през 2020 година. Проявата има зад тила си две сполучливи издания, събирайки над 20 000 души аудитория.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР