Изпращаме 2200 зрелостници За първа година в Бургас се организира

...
Изпращаме 2200 зрелостници За първа година в Бургас се организира
Коментари Харесай

Уникално! За първи път в Бургас ще има парад на абитуриентите

Изпращаме 2200 зрелостници

За първа година в Бургас се провежда шествие на зрелостниците, а кметът Димитър Николов кани всички заедно да им пожелаем “на добър час ”! Градоначалникът разгласи за парада на зрелостници на фейсбук страницата си. Той ще се състои в навечерието на празника на буквите и баловете - на 23 май в 19 ч. Шествието ще бъде предвождано от от представителния Бургаски духов оркестър.

" Тази година изпращаме 2200 зрелостници. С шествието желаеме да дадем опция на младежите и техните фамилии също да вземат участие в общоградските празнувания за 24 май, които те пропущат, поради абитуриентските балове в същия ден ", сподели Димитър Николов.

Зрелостниците ще преминат от ул. „ Александровска “ през ул. „ Богориди “ до Културен център „ Морско казино “, където ще вземат участие в обща фотография, която ще запечата вечно тържествения миг.

Изненадите за зрелостниците ще продължат с одобрение към тях, развяно във въздуха от парапланеристи. Веднага по-късно признакът на Бургас – Моста, ще бъде осветлен в тяхна чест, а празнична заря от лодки в морето край него, ще озари небето над Морската градина.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР