Машините са добри и ни вършат работа, затова ние винаги

...
Машините са добри и ни вършат работа, затова ние винаги
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ въведе машинното гласуване, важната тема е съставянето на правителство

„ Машините са положителни и ни правят работа, по тази причина ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Трябва да създадем държавно управление. Истинската тематика е  за държавно управление, а не за промени в Изборния кодекс ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

Той добави, че ГЕРБ са приели машинното гласоподаване.

„ Трябва да извършите по този начин, че резултатът излизащ от флашката да бъде преброен. Трябва да постигнете с Демократична България единодушие за това. Ние би трябвало да бъдем оптимално диалогични и като има недостатъци да бъдат отстранени. С какви очи казвате, че ГЕРБ е статукво в случай, че ние въведохме машините? Вие заблуждавате хората, че вие сте смяната, тъй като тя се е случила при нас ”, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ нямат отвод от машинното гласоподаване, само че устройствата не са доусъвършенствани.

„ Ние сме носители на смяната, щом са „ босировки ", дайте да ги махнеме ", с тези думи ръководителят на ГЕРБ отговори на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов, който назова машините „ борисовки ”.

„ Христо Иванов и тези борци против корупцията стоят сгушени. Ами нали вие управлявахте. Той твърди, че ние убеждаваме хората, че ги е боязън от машините. Ние ги вкарахме този машини. Христо, аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всичките обири, далавери и беззакония. Вие станахте съучастници по тематиката „ Лукойл ”, в газа, вие не гласувахте и не пуснахте предлагането на дадем оръжия по време на ръководството ви с Българска социалистическа партия. Хайде малко да сме смирим, тъй като същинската задача през нас  е да съставим малко държавно управление, с цел да мине зимата ”, акцентира водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов разяснява и следващата покруса с присъединяване на полицията и незаконни мигранти:

„ Заради неспособно управление избиха служителите на реда. Още преди седмица му искахме оставката на този основен секретар ”, сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че Асен Василев е заплашил младежите на ГЕРБ с мотив, че подвигат цената на горивата.

„ До там стигна наглостта им. Днес по искане на „ Свободна Европа ”, Европейска комисия споделя:

„ България не може да продава съветски нефт на трети страни в това число, в случай че е модифициран. Ние месеци наред обяснявахме по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев и тяхното държавно управление дават опция на „ Лукойл ”, изнасяйки преработващи горива да печели милиарди ”.

Борисов заключи, че над милиард са изнесени от Българя във тип на горива.

„ Дали някои няма интерес, за какво това от тези праведници не беше направено през тези месеци. Като ние  месеци наред обясняхме, че се краде по левче или се изнася от джоба на българите ”, уточни още Борисов.

По думите му измененията в Изборния кодекс може да се прегледат за 10-15 дни в бъдещата комисия. Според водачът на ГЕРБ медиите не са отразили тематиката за " Джемокорп ", тъй като не е готино галениците им Кирил Петков и Асен Василев да бъдат разобличени по тази гигантска спекулация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР