Мартина от Фермата твърди, че предаването не я е показало

...
Мартина от Фермата твърди, че предаването не я е показало
Коментари Харесай

Мартина от Фермата: Хората харесват играчите, не истинските хора като мен!

Мартина от Фермата твърди, че предаването не я е посочило в добра светлина
Мартина Чанева показа в „ Преди обед “ по какъв начин се усеща след края на „ Фермата “.

„ Свалих тежкия товар, олекна ми. От зрителския избор е явно, че хората харесват играчите и не поддържат работещите, същинските, даващите от себе си. Гласуването беше изрично и знаех, че ще е такова, тъй като в излъчените епизоди не бяха показани някои неща за мен. Липсва многото работа, липсва обединяването. Не съм била Сивия кардинал, не съм играла роля “ – разяснява 40-годишната софиянка.

Тя е съгласна с определението „ пчелата майка “, тъй като от самото начало се е грижила за храната и менюто във „ Фермата “, само че не и с дефиницията „ Кръстникът “.

„ Бях показана в неприятна светлина и по-малко от хубавата част – занимателната, грижовната Мартина. Някъде по средата на играта се усетих, че би трябвало да играя, да вардя личния си тил и да съблюдаваме тактичност с хората, с които се харесваме и желаеме дружно да стигнем до финала. Във „ Фермата “ излязох от зоната си комфорт, поставих доста труд, не се върших на жертва и не интригантствах “ – показа собственичката на студио за хубост.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР