Мартин Николов, по-известен като Елвиса, се превърна в един от

...
Мартин Николов, по-известен като Елвиса, се превърна в един от
Коментари Харесай

Вижте каква красавица е бившата жена на Мартин Елвис

Мартин Николов, по-известен като Елвиса, се трансформира в един от най-запомнящите се играчи на петия сезон на " Игри на волята ". Милионерът, който се осмели да си скапе комфорта на открито и влезе в шоуто да се подложи на куп ограничения може и да е ненавиждан от публиката. Но няма по какъв начин да му отречем, че има изострен разум и яки тактически ходове. Които му оказват помощ от ден на ден да се доближава към финала.



За Марто още при започване на „ Игрите ” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава няколко скъпи ресторанта. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата обич в продължение на доста години наред.



Само, че през този дълъг интервал Елвиса е бил фамилен. По това време бил женен за хубавицата Гергана. От която имал дребна щерка. Но откакто жена му схванала за изневярата с най-секси пайнерката не му простила  и последвал бракоразвод. Марто  оставил фамилното жилище на някогашната си половинка тъй като момиченцето му било едвам на 9 години. Самият Елвис има още една щерка и няма подозрение, че доста обича децата си.



За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали връзките им били токсични: „ И двамата сме огромни инати и с мега крепко его. Всеки искаше да командва другия и по тази причина не ни се получи ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР