Марс преминава в знак Рак. Луната е в знак Везни

...
Марс преминава в знак Рак. Луната е в знак Везни
Коментари Харесай

Ден, в който молитвите биват чути

Марс минава в символ Рак.

Луната е в символ Везни до 00:27ч на 17 май.

Сега най-лесно се намира общ език с другите хора, най-хубавият интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Подсъзнателно се заобикалят разногласията и споровете. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Повява се неоправдана подозрителност, боязън и нерешителност в личните сили. Всичко би трябвало да бъде в равновесие другояче повече ще загубите в сравнение с да спечелите. Не назначавайте значими срещи изискващи взимане на решения, сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да са изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Луната минава на луфт от 12:38ч до среднощ. През втората половина на деня не предприемайте нищо значимо. Може да се прави ежедневната работа или при опция да почивате.

Доминиращ 12 лунен ден до 17:55ч на 16 май (от 16:44ч на 15 май)

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни.

Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо.
Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта на лунния ден.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Подстригването в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Ако подстрижете въпреки и няколко косъма, това ще ви настрои към силата на здравето и изобилието.

Следва 13 лунен ден от 17:55ч на 16 май до 19:07ч на 17 май

Днес е 27 безоблачен ден – На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства.

Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР