Маркъс Рашфорд преоткри най-добрата си форма под ръководството на Ерик

...
Маркъс Рашфорд преоткри най-добрата си форма под ръководството на Ерик
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд обясни как Рашфорд може да стане по-страшен за защитниците

Маркъс Рашфорд преоткри най-хубавата си форма под управлението на Ерик загар Хаг и вкара 13 пъти в 15 мача от подновяването на клубния футбол след Световното състезание през 2022 година Той още веднъж беше прецизен при успеха на " алените дяволи " с 2:0 във Висшата лига против Лийдс Юнайтед на " Еланд Роуд " в неделя и не сподели признаци на слаба форма. Въпреки това, Рио Фърдинанд има вяра, че Рашфорд има капацитета да бъде още по-ефективен в последната третина, в случай че усъвършенства своето взимане на решения и придвижване без топка.

" Ако съм бранител, от време на време поглеждам към Маркъс и той може да улесни отбранителните футболисти понякога в играта. Ако притиска повече противниковата защита, ще бъде още по-опасен. Тази част от играта там, неговото взимане на решение дали да излезе на дълга или на къса позиция, в случай че получи подаване, той става още по-ужасен състезател, против който да се играе.

Мисля, че има повече от превъзходството над 90 минути, която той може да донесе, когато вкарва други хора в играта, тъй като знаете, че той има подаването. Видяхме, че предишния сезон, даже когато той беше отвън форма, към момента имаше детайли, в които си казвахме " уау ". След като той стартира да съчетава тази сила с други хора в тима, той ще може да избира повече играчи, на които да разчита. Виждали сме го да прави това този сезон, само че в случай че може да го прави по-последователно, мисля, че навлизате в областта на футболист от международна класа. Сега той не е толкоз надалеч във връзка с формата, той е тъкмо там ", показа Фърдинанд.

Нападателят ще се надява да възпроизведе формата си на национално равнище, когато Манчестър Юнайтед се изправи против Барселона в първия мач от елиминациите за Лига Европа в четвъртък вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР