Марка за неоктлонение задържане под стража е наложена на 50-годишен

...
Марка за неоктлонение задържане под стража е наложена на 50-годишен
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, осъден в Испания за трафик на 100 кг дрога

Марка за неоктлонение " задържане под стража " е наложена на 50-годишен пловдивчанин, който е наказан в Испания на 8,5 години затвор . Мъжът е заловен да транспортира почти  100 кг. синтетични опиати в камиона си, оповестяват от прокуратурата в Хасково. 

Предстои българинът да бъде предаден на управляващите в Испания , откакто на негово име е издадена Европейска заповед за арест . Това оповестиха от Съдебната палата в регионалния град. 

Жителят на Пловдив - Н. Т. (50 г.), е бил арестуван при опит да напусне страната ни през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на 30 май т.г. От данните по делото се открива, че осъщественото от Н.Т. действие е " тежко съзнателно " и той е наказан и с влезнала в действие присъда " отнемане от независимост " за  осем и половина години , която е изтърпяна частично, само че следва да изтърпи още две години и три месеца.

Съдът е отчел, че е налице заплаха той да се укрие до окончателното му предаване на управляващите в Испания, защото без надлежното позволение на испанските управляващи е напуснал страната . Определението предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд в Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР