Мария Цънцарова призна нещо наскоро, което стана повод за оживени

...
Мария Цънцарова призна нещо наскоро, което стана повод за оживени
Коментари Харесай

Мария Цънцарова втрещи с признание за работата си: Ще бъда много затруднена ако bTV решат…

Мария Цънцарова призна нещо неотдавна, което стана мотив за оживени мнения и реакции в обществените мрежи. Водещата на bTV съобщи в прав текст, че умее единствено това, което работи сега.
Ако в утрешния ден се случи по този начин, че вероятно Цънцарова към този момент няма да е част от bTV или въобще от тв публицистиката, не е ясно какво ще прави. А за какво тя заприказва на тази тематика в този момент, също буди значителен интерес.
„ Дали не се готвят нови рокади в bTV, с цел да приказва Цънцарова какво би правила, в случай че напусне работа? “, незабавно се запита един от последователетие на русокоската в мрежата. Тя самата пък, не крие, че ще е много затруднена, в случай че се случи такa.
„ Винаги това съм си представяла, че желая да върша това, а по-късно открих, че това е единственото, което мога да върша. Ако в този момент ми се наложи да сменя работата си, ще бъда доста затруднена. Винаги съм си мислела, че мога да бъда потребна само по този метод “, съобщи водещата в скорошно тв изявление. А от думите й стана ясно, че тя няма опция, предава show.blitz.bg.
„ Аз, несъмнено, минавам през своите страсти и положения на духа пред и след изявление и не постоянно съм в най-хубавата си прочувствена кондиция, само че не съм мислила дали това ми оказва помощ или ми пречи, съобщи тя. Смятам, че всеки – без значение дали е мъж или жена – носи своя темперамент, който се демонстрира във всеки диалог, който водим в всекидневието си, добави още Цънцарова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР