Марио Георгиев от Сливен стана полицай на годината за 2023

...
Марио Георгиев от Сливен стана полицай на годината за 2023
Коментари Харесай

След разкрита нарколаборатория: Марио Георгиев стана полицай на годината

Марио Георгиев от Сливен стана служител на реда на годината за 2023 година На специфична гала служителят от " Криминална полиция " в регионалната дирекция получи наградата за разкрита нарколаборатория. Тя е на рекордно огромна повърхност от 5 декара, с над 2 хиляди растения и техника на стойност 2 милиона лв..

Тя разкри кой простреля жена на новогодишно хоро в Ловеч

Колективната огромна премия получиха граничните служители на реда от Елхово. По данни на Министерство на вътрешните работи те са съумели да пресекат пътя на 193 000 незаконни мигранти през годината.

На церемонията основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев сподели, че това са оценки за проявена храброст, просветеност и редица други качества, измежду които чест и достолепие.

" Тези качества и полезности намират отражение в нашия професионален кодекс ", уточни той.

Отличията бяха връчени за 30-а поредна година. Наградите са за чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности. По традиция и тази година са планувани награди за цивилен принос.

На събитието, с изключение на управлението на Министерство на вътрешните работи, участваха вицепрезидентът Илияна Йотова и и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

Сарафов връчи почетния знак на прокуратурата на вътрешния министър Калин Стоянов. 

Младши контрольор от " Охранителна полиция " към АЕЦ „ Козлодуй “ е отличен, тъй като скочил в ледените води на Дунав след дамата, с цел да я избави

" Това е премия освен за персоналните достижения, а и за работата на всеки чиновник на Министерство на вътрешните работи през годините. България е сигурна страна, резултатите са на разположение. Тези, които не ни позволяват в Шенген и ни дават образци, в действителност, са по-зле от нас ", сподели той и добави, че у нас хората се усещат сигурни. 

" Никога равнището на взаимоотношение сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не е било толкоз положително, както в този момент. Обществото не чака от нас раздори, а съзнателна работа ", уточни и.ф. основен прокурор.

На собствен ред Калин Стоянов съобщи, че се гордее с работата на сътрудниците си. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР