Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в

...
Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в
Коментари Харесай

Векилска и Чолаков се връщат в bTV?

Мариана Векилска и Емил Чолаков може още веднъж да изгреят в bTV, стана ясно тези дни. Макар че и двамата напуснаха малкия екран преди месеци, неотдавна се появиха на публично нейно събитие, обвързвано с акцията " Да почистим България дружно ". И се държаха по този начин, все едно не престават да работят там.

Поведението на Векилска и Чолаков на събирането, на което бяха поканени всички публични лица на bTV, с цялостно право провокира съмнения, че двамата са решили да се връщат на остарялата си работа. Бившата водеща на " Тази събота и неделя " не спираше да се върти към екипа на предаването, в което си вадеше хляба до края на декември. Както е известно, откакто напусна, тя отиде в Брюксел, с цел да работи в конструкция към Еврокомисията, обвързвана с въздухоплаването. За всички обаче е ясно, че тв звездата няма никаква визия от предмета на активност на въпросната конструкция. Още когато отпътува, тя разгласи, че ще я образоват, преди да стартира същинската си работа. Не е ясно дали образованието е било сполучливо, написа " burgas24.bg ".

Сигурно е обаче, че от известно време Мариана се е прибрала в България и не пропуща случай да се покаже в светските среди, с цел да подсети за себе си, а още повече – да се отърка в някогашните си тв шефове. На събирането за екокампанията на малкия екран една от най-коментираните тематики бяха благите очички, които Векилска правеше на мениджърката по обществените планове в медията – Мария Лазарова. Освен това звездата направи всичко допустимо, с цел да замени най-малко няколко думи и с огромния необут – Флориан Скала. Въпрос на време е да стане ясно дали напъните ѝ ще дадат плод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР