Мариана Попова не издържа и направи на пух и прах

...
Мариана Попова не издържа и направи на пух и прах
Коментари Харесай

Пазете се: Мариана Попова от Гърция

Мариана Попова не устоя и направи на пух и прахуляк тези, които избират родното Черноморие за сметка на гръцките плажове, да вземем за пример. Двамата с Веселин Плачков отмарят това лято точно в южната ни съседка.

" Ще ви кажа протичащото се с българите в Гърция, пазете се ", по този начин стартира гневния си пост певицата в профила си в обществените мрежи.

Въпреки апелите на доста българи да се прояви патриотизъм и да се избере точно родното Черноморие, Мариана Попова и Веселин Плачков взеха решение да създадат нещо друго - реклама на гръцкото море.

" Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прелестна храна,прясна риба, месото им е извънредно положително.

Вече се следи българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там положителни парцели на висока ставка без да са се постарали.

Има доста камъни и таралежи. Скъпо е, споделям го напълно отговорно, сметката е по 2 и постоянно е било по този начин, само че отново бих избрала това, с цел да ми е крепко детето. Желая Ви прелестна почивка и се пазете по улиците.

Единствените, които не съблюдават разпоредбите за придвижване даже и в Гърция, са българите, добре признавам и малко румънци! ", написа още певицата.

Думите на Мариана Попова провокираха, предстоящо, лавина от мнения, изключително там, където приказва за родния тарикатлък и " умеенето " на българите все да минат метър, да прецакат закона, да се създадат на по-важни от другите, да вземат, каквото могат без да заплащат, да не уважават труда на другите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР