Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс

...
Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс
Коментари Харесай

Мариана Маринова има син от кокаинов бос

Мариана Маринова, звездата в тима на богатите, който тъне разкош в хитовото тв риалити „ Фермата”, има забележителна биография.

Кариерата си амбициозната русокоска, която се хвали със 700 чифта обувки, стартира като водеща в несъществуваща към този момент кабеларка, където срича новините.

Гафът е видян от „ Господари на ефира”, а чаровната русокоска се трансформира в звезда за едно денонощие, напомня Уикенд.

Следват предложения за присъединяване в разнообразни състезания за хубост, които Маринова печели с лекост.

Тя има сбирка от трофеи и корони, за които множеството дългокраки девойки могат единствено да мечтаят – „ Мисис България Глоуб 2007”, „ Мисис Вселена - България 2008”, „ Мис Силикон” и други

С времето съумява да развие мениджърската си заложба и да се трансформира в лицензиант на няколко влиятелни състезанието за хубост у нас. Познатите й споделят, че е същински работохолик – всяка минута от всекидневието си хубавицата запълвала с правене на нещо – гимнастика, тичане, фитнес, посещаване на козметичен салон, коафьор, маникюр и грижи за двете деца, които са от двама разнообразни мъже.

Всъщност, персоналният живот на Мариана е по-пъстър от дъгата.

Името й постоянно е набърквано в разнообразни секс афери, за които по-късно се изяснява в медиите. Приписват й забежки с имена от ъндърграунда като Димитър Харалампиев – Рогача, който е измежду най-верните приятели на Митьо Очите. Преди години силовакът я хванал в крачка и я напердашил крепко, гласи светската клевета. Причината била, че тя му кръшнала с колумбийски ММА герой.

Запознанството с чужденеца станало около носителката на купата „ Мис Колумбия”, която се сприятелила с Маринова по време на конкурс за хубавици в чужбина. После двете почнали да си гостуват и да обмислят общ бизнес. Така се стигнало до основаването на фешън организация за деца, в която хлапетата били обучавани по какъв начин да театралничат пред обектива, да се движат елегантно по котешката пътека, да се обличат със жанр. Желаещи да се запишат в стилното им школо не липсвали.

Слухът за мистериозния колумбиец обаче стигнал до ушите на втория мъж на Мариана - скандалният предприемач Руслан Колев. Неговото име е добре познато от престъпните летописи. През лятото на 2012 година той е арестуван в ареста като уредник на превоза на по този начин наречения кокаинов транспортен съд „ Свети Никола”, плаващ от Латинска Америка към Испания. На борда на плавателното средство са открити внушителните 3 тона кокаин. Руслан Колев се счита за медиатор в договорката, а задържаният дружно с него Дойчин Дойчев - за притежател на огромното корито.

Следват куп правни разправии. Темида освобождава двамата българи заради липса на доказателства, само че пък свадите сред Мариана и Руслан зачестяват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР