Марго Роби е световноизвестна с големите си роли в киното,

...
Марго Роби е световноизвестна с големите си роли в киното,
Коментари Харесай

Какво знаем за мъжа на Марго Роби

Марго Роби е световноизвестна с огромните си функции в киното, само че малко се знае за нея отвън екрана. А от много към този момент тя е обвързана с Том Акърли, с който пък сме още по-слабо осведомени.

33-годишният Том Акърли също е част от филмовата промишленост и въпреки да произлиза от Обединеното кралство, професионалните му ползи са ориентирани към Холивуд. Той е асистент-режисьор и продуцент, а през 2014 година основава продуцентската компания LuckyChap Entertainment взаимно с Роби. Дори през 2018 година е посочен от на Variety като един от 10-те най-обещаващи млади продуценти.

Затова не е необичайно, че точно филмовата промишленост е това, което събира Акърли и Роби. Запознават се на фотосите на кино лентата от 2014 година Suite Francaise. Сключват брак на 18 декември, 2016 година в австралийския залив Байрън. Марго удостовери информацията, като разгласява фотография на в обществените мрежи, на която се вижда новоукрасеният ѝ анонимен пръст.

Факт е, че двамата съвсем постоянно пазят връзката си в загадка. За първи път се появяват дружно на аления килим чак през есента на 2017 година Предпочитат да оставят работата да приказва по-добре за тях. А те са същински отдадени на специалността си. Роби даже е споделяла, че с Том са отсрочили медения си месец, с цел да снимат кино лентата I, Tonya.

Когато Акърли не е на снимачна площадка, той пътува, кара сърф и ски, както демонстрират фотосите от Instagram профила му.

Роби и Акърли застанаха под светлините на прожекторите през 2022 година на премиите Governors Awards на Paramount Pictures в Лос Анджелис. Актрисата тогава бе в разгара на промотирането на идния си филм " Вавилон ", в който си партнира с Брат Пит.

Марго Роби отпразнува 32-я си рожден ден на снимачната площадка на филма  " Барби "  - на 2 юли, 2022 година и, несъмнено, брачният партньор ѝ бе там. Тогава актрисата беше видяна да се усмихва щастливо и да беседва с Акърли по време на късите почивки.

Малко по-късно се появиха и първите клюки, популяризирани от консуматори на обществените мрежи, че Роби се среща с разнообразни професионални спортисти. Връзката на Акърли и Роби е постоянна, тъй че спортните мемове за нейните срещи с други хора се оказаха просто интернет комизъм. Самата Роби не разяснява това и сега даже няма деен Instagram профил.

В последния месец пък двойката се наслаждения на сантиментална обиколка на родната за актрисата Австралия. Те обиколиха дружно Роуз Бей в Сидни, откакто направиха спирки в градовете Пърт и Голд Коуст. На идващия ден бяха видяни с общи другари в Coogee, предградие на Сидни, където вечеряха в ресторант и отпиваха от Papa Salt, марката джин, създадена от Марго и Том, написа Еlle.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР