Мануел Нойер, Леон Горецка, Алфонсо Дейвис и Корентен Толисо все

...
Мануел Нойер, Леон Горецка, Алфонсо Дейвис и Корентен Толисо все
Коментари Харесай

Байерн без четирима срещу Леверкузен

Мануел Нойер, Леон Горецка, Алфонсо Дейвис и Корентен Толисо към момента не са подготвени за игра и ще бъдат отвън състава на Байерн Мюнхен за мача на следващия ден против Байер Леверкузен. Това заяви през днешния ден треньорът на баварския отбор Юлиан Нагелсман.

Байерн и водач в Бундеслигата с 8 точки задатък пред втория Борусия Дортмунд и на следващия ден посреща третия в класирането Леверкузен.

Вратарят Нойер възобнови тренировки от една седмица след интервенцията на коляното. "Добре е, всичко е по проект, само че за събота той няма да бъде алтернатива ", сподели Нагелсман на конференцията си. "Целта ни е да играе в Шампионската лига против Залцбург във вторник, само че ще забележим дали е рационално ", добави той.

Леон Горецка също има болежка в коляното. "Той прогресира добре и не изпитва никаква болежка ", сподели треньорът. Но немският национал ще възобнови тренировки след седмица или две.

Корентен Толисо се възвръща след мускулно скъсване и е тичал за първи път в четвъртък.

Новините за Алфонсо Дейвис, който страда от миокардит, са по-скоро положителни. "Той обаче няма да играе скоро. Трябва да се завърне в кондиция, а това ще отнеме време ", сподели Нагелсман.

Добрата вест е, че за мача са подготвени Томас Мюлер, който е възобновен след КОВИД-19 и Никлас Зюле, който преодобя болежка в гърба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР