Манията да се щракнеш в “Арена Армеец” и после да

...
Манията да се щракнеш в “Арена Армеец” и после да
Коментари Харесай

Новата мания в София – селфи с този горд собственик на 30 милиона евро! Имате още 2-3 дни и вие да си направите такова

Манията да се щракнеш в “Арена Армеец” и след това да се фукаш във Фейса още веднъж набира страшна мощ. Причината – у нас е един от най-богатите тенисисти за всички времена, изкаралият над 30 милиона евро от наградни фондове и рекламни контракти Стан Вавринка.

След мача нощес на швейцареца, във Facebook се появиха над 600 селфита от “Арена Армеец”. Нормално, по кое време различен път ще се снимаш към победител в 3 от 4-те шампионата на “Големия шлем”, а в добавка и олимпийски първенец!

Имате и вие още два-три дни да станете част от най-новата мода в София. Още довечера след 18 часа Вавринка излиза във втория си мач на “София Оупън” и то против един от любимците в конкуренцията – Виктор Троицки. Наистина изумителен мач, в какъвто даже Григор Димитров не е взел участие при гастрола си в домашната ни конкуренция.

Очаква се в “Арена Армеец” да има над 5 000 фенове. Сред тях ще е и фантастичната сръбска хубавица Александра Джорджевич, брачна половинка на Троицки.

СНИМКИ НА АЛЕКСАНДРА ВИЖ ТУК:

Е по какъв начин да не му стискаш палци да играе край в София! Троицки не пада по-долу от Гришо, вижте каква лъвица докара (Снимки и Видео)


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР