Маникюрът – акцент във визията на все повече абитуриентки Цветелина

...
Маникюрът – акцент във визията на все повече абитуриентки Цветелина
Коментари Харесай

Цветелина Тренова от Русе: В маникюра трябва да има граница между красивото и кича

Маникюрът – акцент във визията на от ден на ден абитуриентки

Цветелина Тренова от Русе е преподавател в образователен център за маникюристи. Какви са стилните трендове тази година, научаваме от нея.

Модните трендове в празничния маникюр всяка година са разнообразни – съгласно жанр, съгласно тоалет, съгласно бижута, съгласно прическа, даже грим. Факт е, че от ден на ден девойки залагат точно на него, с цел да завършат напълно своята съвършена визия. Ключът е да бъде спазена границата сред красивото и труфя.

Празничният маникюр, който всяка дама избира за своя мотив било то за рожден ден, женитба, абитуриентски бал или друго може да е акцент във визията й или пък едно чудно допълнение към претекстовете, на които се е спряла. Някои поемат риск и залагат на ексцентрични и ярки цветове, други обаче остават правилни на себе си и избират обикновен, гальовен, натурален колорит. И двата разновидността сами по себе си приказват доста, само че в допълнение с цялостната визия посланието може да е изцяло друго от търсеното.

Какви са вашите препоръки за девойките, които са избрали тоалет в мрачен цвят?

Ако цветът на тоалета е черен можем да развихрим въображението си, защото на черно всичко подхожда. Но в случай че е тъмнолилаво и желанието е да е в същата гама, може да е едноцветен светлолилав. Но в случай че пък желанието на клиентката е по-смело, то лилавият цвят според от тоналността му доста добре се съчетава със зелено и доста от нюансите му. За тъмносиня рокля, аз персонално, бих предложила бледорозов цвят. Възможно е да се прибавят и някои акценти които да кореспондират с цялостната визия. Ако е цвят бордо налага се да се направи нещо класическо, като френски маникюр да вземем за пример.

А какво ще посъветвате тези, които ще бъдат с рокля в светли нюанси?

Ако роклята е в по-светли тонове това единствено по себе си приказва че дамата цели по-нежна визия. В подобен случай бих предложила гальовен и изтънчен маникюр с деликатни акценти като камъчета, акварелни цветя и други

Каква е ролята на декорациите в маникюра и шлагер ли са тази година? Декорации от вида на цветя, пеперуди и всевъзможни рисунки постоянно са на мода. Чудесно биха се съчетали с разнообразни претекстове в роклята или бижутата. Напоследък залагат и на разнообразни аксесоари като по този начин нашумелите камъчета или 3D цветя. Те вършат маникюра още по-забележим. Моят съвет обаче е да се употребяват при по-семпли тоалети.

Дълги или къси маникюри за празничната вечер?

Какво избират младите дами и какво препоръчвате, вие? Знаете, че това е прекомерно релативно и е съгласно желанията на съответния клиент. Голяма част от моделите обаче са точно на по-дългите нокти. Те са и по-удобни за другите украшения, в случай че ще се вършат такива. От своя страна по-късите напълно не отстъпват. На по-малката нокътна плочка също могат да се сътворят разнообразни хубости, които да завършат вашата визия.

Напоследък е съвременно да се върви на пробни прическа и грим, подлагат ли се девойките и на експериментален маникюр

Да, по този начин е. Все по-често бъдещите абитуриентки избират да видят по какъв начин биха изглеждали в празничната вечер авансово. Така имат време да поправят всеки подробност от своя избор. Чувала съм за случаи даже на промяна на тоалет в последния миг. При маникюра е друго. Той може да се поправя на момента, съгласно желанието на клиентката, само че това лишава време. Затова аз персонално предлагам да бъде изработен авансово, с цел да се види по какъв начин тъкмо ще се впише във визията на младата дама.

Какво ще пожелаете на зрелостниците, които след броени дни ще се сбогуват с учебното заведение и ще навлязат в нов стадий от своя живот?

Това е момент, който всеки един от нас ще помни цялостен живот. Затова са извънредно значими страстите, с които свързвате празника да са позитивни. Предвид огромните мерки, които всеки прави за този ден, уверена съм, че ще изглеждате превъзходно. Заложете на положителното въодушевление и необятните усмивки. Бъдете здрави и въодушевени! Следвайте фантазиите си и бъдете образец за тези след вас!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР